Bruyn Keukenmontage gat boren afzuigkapBruyn Keukenmontage is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten. Met onze professionele diamantboormachines kunnen wij zelfs door dik beton boren. Soms wordt er van buiten naar binnen geboord. In veel gevallen kan er echter ook van binnen naar buiten geboord worden.

Bruyn Keukenmontage gat boren muur betonWilt u het gat liever niet door de gevel, maar bijvoorbeeld via de muur naar de garage en vervolgens door het dak? Geen probleem. Wij kunnen voor u ook een dakdoorvoer maken door een plat of een schuin dak, door dakleer of dakpannen. Wij zorgen daarbij voor de juiste aansluiting voor de afzuigkap en de juiste afwerking op het dak.

Afzuigkap

Bruyn Keukenmontage Harderwijk ventilatierooster Heeft u een afzuigkap met motor, dan voert deze de lucht af naar buiten. Hiervoor heeft u een gat door de buitenmuur nodig.

Wij bepalen op basis van de installatietekening van uw keukenleverancier precies op welke plek het gat geboord moet worden en met welke diameter. Desgewenst sluiten wij ook de afzuigkap voor u aan.

Wasdroger

Wilt u uw condenswasdroger vervangen door een luchtafvoerdroger? Wij maken voor u het gat naar buiten en sluiten de wasdroger voor u aan.

Vorstvrije buitenkraan

Wij leveren een buitenkraan, boren een gat naar buiten en sluiten de kraan voor u aan.

Speciale tarieven

Moeten er meerdere gaten geboord worden op een adres of bij uw buren? Vraag naar onze speciale tarieven!

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan.